Centraal gelegen en unieke vergaderlocatie in Tilburg

Onze vergaderlocatie in Tilburg is centraal gelegen en daardoor uitstekend bereikbaar voor vergaderingen, workshops of evenementen.

Onlangs zijn we uitgeroepen tot Het Beste Gebouw Van Het Jaar (Publieksprijs).

Wij denken graag met je mee om een inspirerend moment te creëren. Deze locatie in Tilburg met de eyecatcher in de LocHal sluit daar zeker bij aan. Waarom zou je kiezen voor onze vergaderlocatie in Tilburg? Wij hechten waarde aan echtheid en dat laten we zien door gebruik te maken van de Tilburgse thema’s: kunst, industrie, entertainment en cultuur.

Studenten van Fontys Master of Architecture hebben 4 zalen van bijzonder design voorzien.

Wil je een succesvolle vergadering realiseren? Dankzij onze verschillende faciliteiten kunnen we er samen voor zorgen dat je vergadering gegarandeerd een succes wordt. Wij hebben kleine zalen tot onze beschikking, maar ook ruimtes voor grote groepen. De grootte van de groep maakt dus niets uit! Onze multifunctionele locatie sluit aan op jouw wensen en behoeften.

Exclusieve vergaderlocatie

Vernieuwend, flexibel en zorgen voor een volledige beleving is wat wij doen. Met eersteklas service, op een unieke locatie, uitgebreide faciliteiten en centrale ligging hebben wij voor ieder wat wils.

Wij zitten op slechts 3 minuten lopen afstand van station Tilburg.

Dé Eyecather

In het midden van de ruimte ligt onze Glazen Zaal. Deze unieke ruime is uitermate geschikt voor symposia, concerten en vergaderingen die net dat beetje meer willen.

Maar niet alleen de Glazen Zaal is te huur. Wij hebben nog 16 andere, unieke zalen, daarvan is er altijd wel een geschikt voor uw bijeenkomst.

Aansluitend iets eten?

Ons Food & Beverage assortiment sluit aan bij je bijeenkomst een unieke ervaring te creëren. Wij werken met een lokale cateringpartner die een culinaire aanvulling geeft op je bijeenkomst.

We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op de meeting.

 

Ja, ik wil weten wat daar allemaal gebeurt.

maandelijks ontvang je nieuws over Seats2meet in de LocHal

Aanmelden
Image

Contact

LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg
mail ons 
of bel:  013 208 40 52

Image

Parkeren

Parkeren doe je het beste op P1 en P2 aan de Burgemeester Brokxlaan.
Let op: het is betaald parkeren. Lees meer over parkeren op de contactpagina

Image

Openbaar Vervoer

Station Tilburg Centraal: De Spoorzone is direct achter station Tilburg gelegen. Loop aan de achterzijde uit het station en sla direct rechtsaf. Het is ongeveer 3 minuten lopen tot je bij de LocHal bent.