trouwen in de LocHal

Je kunt nu trouwen in “Het Beste Gebouw Van De Wereld”.

Een unieke zaal, in een net zo uniek gebouw, voor een unieke gebeurtenis.
Daarom is de Glazen Zaal ook een officiële trouwlocatie in Tilburg. 

De LocHal in het hart van de Tilburgse Spoorzone is erg geschikt als je op zoekt bent naar een bijzondere trouwlocatie. Er is eventueel keuze uit verschillende zalen en wij bieden  uitstekende mogelijkheden tot samenwerkingen met cateraars en andere professionals. In de LocHal trouwen voelt groots en bijzonder op een onvergetelijke locatie. Voor de plechtigheid zelf zijn onze zalen geschikt tot 45 personen. Wil je er een receptie bij, dan hebben we ruimte tot 55 personen.

Als jullie je op dit moment aan het oriënteren zijn op unieke trouwlocaties in Tilburg of Brabant, dan nodigt Seats2meet jullie van harte uit om eens langs te komen.

Bekijk de unieke Glazen Zaal en hoe deze in de LocHal is ingepast. Samen maken we een voorstelling van hoe jullie trouwfeest kan zijn. Seats2meet is er dan om jullie te ontlasten en ondersteunen. Zodat de grote dag ook echt een feestdag is. Helemaal in het teken van jullie en naar eigen smaak. 

Trouwen Seats2meet Tilburg Spoorzone
Fotografie Seats2meet Tilburg Spoorzone

Weddingplanner

Lijkt het je fijn om alle zorgen uit handen te geven? En te weten dat al jullie wensen vervuld worden? Wij kunnen je met een goede weddingplanner in contact brengen. 

Fotografie en video

Ben je nog op zoek naar een fotograaf? Met diverse professionele fotografen in ons bestand kunnen wij je altijd aan een geschikte partner voor bruidsfotografie helpen.

Trouwambtenaar

Seats2meet is een officiële trouwlocatie in Tilburg. Je kunt je eigen trouwambtenaar van de gemeente meebrengen naar de LocHal. 

Catering & Bruidstaart

Gedurende jullie trouwerij zorgt onze cateraar dat iedereen heerlijke gerechten kunnen eten. Je kunt dit helemaal naar eigen wens regelen. Een mooie bruidstaart kan eventueel ook via ons besteld worden.

styling trouwen in de LocHal- seats2meet tilburg spoorzone

Exclusieve Styling

Wil je graag dat jouw bruiloft er Pinterestwaardig uitziet? We helpen je met liefde aan hulp en advies zodat alles er waanzinnig exclusief en stijlvol uitziet. Er wordt maatwerk geleverd waarbij je budget het uitgangspunt is. Wil je liever de styling zelf doen maar zoek je een bedrijf waar je toffe en unieke decoraties kunt huren, let us know!

Stukje voorgeschiedenis: Juli 2018 vroeg Mike Mumuh, tijdens zijn werk in de LocHal zijn vriendin ten huwelijk. Dit ging viraal tot aan Hart van Nederland. Daarop vonden wij het wel leuk om onze Glazen Zaal beschikbaar te stellen als trouwlocatie. En hebben wij een groot netwerk aan leveranciers om ons heen verzameld. Zodat jullie dag helemaal tot in de puntjes verzorgd wordt. Natuurlijk ben je ook vrij je eigen hulp te gebruiken. 

Lees het hele artikel in het Brabants Dagblad.

 

huwelijksaanzoek Seats2meet LocHal