trouwen in de LocHal

Je kunt nu trouwen in “Het Beste Gebouw Van De Wereld”.

Een unieke zaal, in een net zo uniek gebouw, voor een unieke gebeurtenis.
Daarom is de Glazen Zaal ook een officiële trouwlocatie in Tilburg. 

De LocHal in het hart van de Tilburgse Spoorzone is erg geschikt als je op zoekt bent naar een bijzondere trouwlocatie. Er is eventueel keuze uit verschillende zalen en wij bieden  uitstekende mogelijkheden tot samenwerkingen met cateraars en andere professionals. In de LocHal trouwen voelt groots en bijzonder op een onvergetelijke locatie. Voor de plechtigheid zelf zijn onze zalen geschikt tot 45 personen. Wil je er een receptie bij, dan hebben we ruimte tot 55 personen.

Fotografie Seats2meet Tilburg Spoorzone

Weddingplanner

Lijkt het je fijn om alle zorgen uit handen te geven? En te weten dat al jullie wensen vervuld worden? Wij kunnen je met een goede weddingplanner in contact brengen. 

Fotografie en video

Ben je nog op zoek naar een fotograaf? Met diverse professionele fotografen in ons bestand kunnen wij je altijd aan een geschikte partner voor bruidsfotografie helpen.

Trouwambtenaar

Je kunt je eigen trouwambtenaar van de gemeente meebrengen naar de LocHal. Wil je een bijzondere trouwambtenaar? Walter Vermeer is bekend van het RTL4 tv programma ‘Married at first sight’.

Catering & Bruidstaart

Gedurende jullie trouwerij zorgt onze cateraar dat iedereen heerlijke gerechten kunnen eten. Je kunt dit helemaal naar eigen wens regelen. Een mooie bruidstaart kan eventueel ook via ons besteld worden.

Trouwambtenaar Seats2meet Tilburg Spoorzone
huwelijksaanzoek Seats2meet LocHal

Als jullie je op dit moment aan het oriënteren zijn op unieke trouwlocaties in Tilburg of Brabant, dan nodigt Seats2meet jullie van harte uit om eens langs te komen.

Bekijk de unieke Glazen Zaal en hoe deze in de LocHal is ingepast. Samen maken we een voorstelling van hoe jullie trouwfeest kan zijn. Seats2meet is er dan om jullie te ontlasten en ondersteunen. Zodat de grote dag ook echt een feestdag is. Helemaal in het teken van jullie en naar eigen smaak.