Patentmatch Seats2meet Tilburg LocHal

PatentMatch: verzet

Uitnodiging aan innovatie- en startupexperts

Dit evenement wordt verplaatst naar september/oktober. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

 

Bent je octrooideskundige, kennismakelaar, ontwerper, investeerder, marketeer of financieringsexpert? Dan nodigen we je van harte uit voor deelname aan PatentMatch. Op donderdag 23 mei 2019 vindt dit bruisende event plaats bij Seats2meet Tilburg Lochal aan de Spoorzone. Een dag gevuld met presentaties, pitches, een informatiemarkt en natuurlijk matchmaking. Want alleen via kennisuitwisseling en samenwerking kunnen innovatieve ideeën hun weg naar de markt vinden. Jouw deskundigheid is daarbij onmisbaar.

Voor wie is Patent Match?

Bezoekers aan PatentMatch lopen rond met een goed idee, hebben iets uitgevonden en kunnen hulp en advies gebruiken bij de vervolgstappen naar een succesvolle marktintroductie. Denk hierbij aan studenten, uitvinders, researchers, startups en business valorisatie adviseurs. Maar ook bedrijven met patenten, die al uitvindingen ‘op de plank’ hebben liggen. Een groot deel van hen heeft geen ervaring met het zelf op de markt brengen van nieuwe producten. U kunt hen daarbij helpen.

Wie zijn er ook bij?

Inmiddels hebben de volgende organisaties zich aangemeld voor deelname: Brabant Branding, Braventure, GBO, Gemeente Tilburg (Ondernemersadvies), KvK, MakerSpace, Midpoint Brabant, stichting MOED, Octrooicentrum Nederland, PNO, Progest, Rabobank, Regio in Bedrijf, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Station88, The Link Solutions, Tilburg City Marketing en Tilburg University. Bent u er ook bij?

Deskundige organisatie

PatentMatch 2019 wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Midpoint Brabant. Initiatiefnemer van PatentMatch is Hans Kamphuis, eigenaar van The Link Solutions en auteur van het boek Van Inventie naar Innovatie. Hij werkt ook bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Neem contact op met Hans Kamphuis en bekijk de mogelijkheden voor deelname als expert op de informatiemarkt.

De LocHal is genomineerd als Beste Gebouw van het jaar. Leuk, maar winnen geweldig…Stem je ook?

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Meld je aan voor ons magazine

* indicates requireddeze onderwerpen spreken mij het meeste aan