Seats2meet LocHal, een toplocatie in Tilburg

"Onze derde - en nieuwe- vergader-en ontmoetingslocatie wordt volledig in lijn met de LocHal vormgegeven.

Wij zijn persoonlijk echt gecharmeerd van de robuuste en industriële omgeving. Bij alle elementen van onze designs wordt prominent gebruik gemaakt van blauwstaal, kopshout, beton en glas. De warmte- en luchtbeheersing en de akoestiek is afgestemd op de gebruiksintensiteit van de betreffende plek. Hierdoor ontstaat er een optimale balans in deze aspecten.

Want comfortabel werken is volgens ons erg belangrijk".

Image

Luxe zalen

Zoek je een trendy locatie waar je écht indruk maakt op je bezoekers? In de Lochal,centraal gelegen direct achter het station, word je goed door ons verzorgd.

Image

Dé locatie in Tilburg

Onze Glazen Zaal wordt de eyecather in de LocHal. Geschikt voor o.a. vergaderingen, symposia, kunst, cultuur en concerten. Bekijk het design van onze zalen.

Image

Unieke voorwaarden

We zijn erg flexibel, je betaalt per stoel en kunt annuleren of wijzigen tot 24 uur van tevoren. Ons boekings-en reserveringssysteem zorgt daarbij ook voor aantrekkelijke manier van communiceren.

Image

Bel of mail ons


Wil je meer weten, een vergaderruimte reserveren of een offerte aanvragen?

Aanmelden feestelijke opening

Meld je hier aan voor de opening van onze locatie op 6 december vanaf 16.00 uur. Je krijgt vanzelf het programma toegezonden. Bekijk de uitnodiging. Tot die tijd kun je de voortgang volgen op Facebook.

Maak kennis met ons team

Vanaf 1 december staan we klaar om van je vergadering, event of werkdag een succes te maken.

Contact

LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg
mail ons
013 - 2084052