Seats2meet LocHal, een toplocatie in Tilburg

"Onze derde - en nieuwe- vergader-en ontmoetingslocatie wordt volledig in lijn met de LocHal vormgegeven."

Wij zijn persoonlijk echt gecharmeerd van de robuuste en industriële omgeving. Bij alle elementen van onze designs wordt prominent gebruik gemaakt van blauwstaal, kopshout, beton en glas. De warmte- en luchtbeheersing en de akoestiek is afgestemd op de gebruiksintensiteit van de betreffende plek. Hierdoor ontstaat er een optimale balans in deze aspecten.

"Want comfortabel werken is volgens ons erg belangrijk".

Image

Bijzondere ruimtes

Trendy & luxe zalen,  comfortabel vergaderen en indruk maken op je gasten. Onze zalen zijn bijzonder goed geïsoleerd.

Seats2meet Tilburg LocHal heeft alles in huis: techniek, horeca, kennis & ervaring.  Afhankelijk van jouw behoeften denken we met je mee en leveren maatwerk.

Image

Dé locatie in Tilburg

Een ruimte die geschikt is voor  vergaderingen, symposia èn concerten?
Dan zoek je de Glazen Zaal.
De eyecatcher van de LocHal

Deze zaal is stijlvol en licht, met oog & oor voor detail. Geplaatst in een authentieke omgeving, met moderne functionaliteiten.
Gelegen achter het station.

Image

Unieke voorwaarden

Flexibiteit: je betaalt per stoel en annuleren of wijzigen mag tot 24 uur van tevoren.

Ons reserverings- en boekingssysteem is simpel & duidelijk. Ruimtes tot 20 personen kan je direct zelf boeken. Als je een grote vergaderruimte wilt reserveren of een prijsvoorstel aanvragen? Bekijk dan onze zalen.

Image

Speciale food concepten

Een lokale cateringpartner zorgt voor een verrassende culinaire invulling van het volledige F&B assortiment van Seats2meet LocHal.

Maak kennis met ons team

We staan klaar om van je vergadering, evenement of werkdag een succes te maken.
Image

Elise Bakker
Locatie medewerker

Image

Jannie Peters
Locatie medewerker

Image

Laura van Dannis
Locatie medewerker

Image

Anouk Joosten
Locatie medewerker

Image

Helma Schellen
Marketing

Image

Ingrid Steerneman
Boekhouding

Image

Roger van den Berg
Mede-eigenaar

Image

Luc van der Keilen
Mede-eigenaar

Het is een kwestie van visie, niet van toeval

17 mei 2019, een dag dat we wederom bevestigd zien dat we met visie op juiste locaties gestart zijn. Op 1 dag 2 prijzen winnen als het gaat om ontwikkelingsgebieden: publieksprijs LocHal in Tilburg en de Nepromprijs voor het gebied Eindhoven Strijp-S.

In november 2010 zijn wij, Luc Van der Keilen, Roger van den Berg en Marcel Nicolaas, gestart met onze 1e Seats2meet locatie, in Eindhoven Strijp-S. In februari 2015 openden we onze 2e locatie in het Station van Den Bosch. In december een 3e locatie in de LocHal aan de Spoorzone in Tilburg. Deze locaties zijn met zorg bewust gekozen. We wisten wat we deden. Alle locaties zorgen dat het gaat om verbindingen zowel online als ook fysiek en om toegevoegde waarde bieden aan je omgeving. Zo ontstonden er diverse samenwerkingsverbanden, waaronder de kwartiermakers van Strijp-S en de collectieven in het Spoorzonegebied.

De locatiebepaling houdt in dat alle 3 de locaties 30 minuten van elkaar zijn verwijderd, allen in spoorzonegebieden en daarmee heel erg goed bereikbaar. We zien dat een verschuiving van regionale bedrijven al in gang is gezet.

Het plan voor de locatie Tilburg Spoorzone

Binnen een half jaar na de opening de publieksprijs winnen van Beste Gebouw Van Het Jaar 2019, dat zegt genoeg. Met een oppervlakte van ruim 100.000 m2 vormt het voormalig werkplaatsterrein van de NS de grootste deellocatie binnen het Spoorzonegebied.

De LocHal kan worden gezien als de meest publieke exponent van het Spoorzonegebied. Onderzoek door de gemeente naar de Spoorzone wees uit dat behoefte was naar een goed bouwconcept waarin o.a. een multifunctionele ruimte moest komen, de Tilburgse Huiskamer als het ware. De betrokken organisaties hebben vooral aangegeven behoefte te hebben aan een multifunctionele ruimte om gevarieerd kleine en grotere groepen gebruikers te ontvangen en activiteiten te ontplooien. Deze ruimte moet geschikt zijn voor meerdere activiteiten, denk aan vergaderingen, exposities, voorstellingen, tentoonstellingen, symposia en congressen.

Seats2meet is door Fons Meijer, in 2014 directeur Spoorzone, gevraagd om aan deze behoefte voldoen. Hij was bekend met het Seats2meet concept en zag meerwaarde voor de Spoorzone/LocHal. Wij denken een sociale onderneming te zijn door het bevorderen van sociale en ecologische innovatie en sociaal ondernemerschap. Door een relevante ontmoetingsplaats te zijn voor de triple helix waar we ruimtes bieden voor diverse gelegenheden, creëren we een waardenetwerk dat een aantrekkende werking heeft op de omgeving. Een van de factoren is samenwerking met andere huurders in de LocHal. Je kunt hierbij denken aan het gezamenlijk programmeren of betrokken zijn bij evenementen die voor Tilburgs e.o. interessant zijn.

Over Seats2meet wereldwijd: 193 locaties | 380 vergaderzalen| 1935 innovatieve werkplekken

Naast het faciliteren van vergader-en congres ruimte biedt het concept ook ruimte in de vorm van flexwerkplekken voor zelfstandige professionals. In ruil voor het delen van hun kennis met anderen mogen deze kosteloos gebruik maken van die flexwerkplekken. Wij noemen dat betalen met sociaal kapitaal. Door al meer dan 10 jaar te werken met het S2M concept wordt een dergelijke locatie voor de bezoeker, de omgeving en voor zichzelf steeds relevanter. Wij staan ook echt voor sociaal ondernemerschap en voeren ons bedrijf dan ook echt met het Rijnlands denken. We hebben gezien dat er, gedacht vanuit de consument, behoefte is aan een vergaderproduct dat voorziet in een ontluikende behoefte:

  • Snel reserveren en gegevens beheren
  • 24 uur per dag kunnen boeken
  • Een trendy omgeving
  • informeel
  • goede kwaliteit van eten & drinken
  • Huren van stoelen in plaats van zalen
  • Duurzaam ondernemen
  • Ontmoetingsplaats voor zelfstandige ondernemers

Seats2meet spreekt ook de jonge kenniswerkers met een leeftijd onder de 30 jaar aan. De doelgroep is ‘open minded’, op de hoogte van veranderingen en groeit daarin makkelijk mee, nieuwsgierig en op zoek naar spannende en uitdagende plekken om te werken en anderen te ontmoeten.

Image

Contact

LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg
mail ons 
of bel:  013 208 40 52

Image

Parkeren

Parkeren doe je het beste op P1 en P2 aan de Burgemeester Brokxlaan.
Let op: het is betaald parkeren. Lees meer over parkeren op de contactpagina

Image

Openbaar Vervoer

Station Tilburg Centraal: De Spoorzone is direct achter station Tilburg gelegen. Loop aan de achterzijde uit het station en sla direct rechtsaf. Het is ongeveer 3 minuten lopen tot je bij de LocHal bent.