Kim van Kasteren Seats2meet Tilburg spoorzone

Even voorstellen: Kim van Kasteren

Even voorstellen, Kim van Kasteren.

Deze week start ik als Locatiemanager bij Seats2meet Spoorzone Tilburg welke begin december haar deuren opent. Vanzelfsprekend kan ik niet wachten totdat deze prachtige locatie in de LocHal klaar is en we echt van start gaan.

Seats2meet DNA

Tot die tijd ben ik nog werkzaam vanuit de vestiging Strijp S om alvast het S2M DNA mee te krijgen en diverse zaken voor de opening van de nieuwe vestiging op me te nemen. Ik heb een passie voor hospitality, ben een echte verbinder en neem de nodige ervaring mee uit de branche.

Wellicht komen we elkaar nog eens tegen en kunnen we persoonlijk kennismaken. Graag tot ziens in de LocHal in Tilburg!

Je kunt mij bereiken via kim@seats2meettilburgspoorzone.nl

De rest van het team is:

Eigenaren: Luc Van der Keilen (tevens projectleider Tilburg), Roger van den Berg en Marcel Nicolaas
Boekhouding: Ingrid Steerneman
Marketing: Helma Schellen

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Ja, ik laat me graag door Seats2meet inspireren

* indicates required
Leave a Comment