Werkplekken

Werk samen met een diverse groep freelancers en ondernemers, leer nieuwe dingen en groei door onverwachte, relevante ontmoetingen.

Flexwerken ten tijde van corona

Wij bieden nog steeds kosteloze werkplekken aan, want nu júist in deze tijd staan wij open voor het delen van overvloed in de vorm van kennis en netwerk!

Echter, we hebben per dag minder plekken beschikbaar dan voorheen. Daarom het vriendelijke verzoek om maximaal 2x per week een plek te boeken zodat ook andere ondernemers van deze mogelijkheid gebruik kunnen maken. Je ‘betaalt’ voor je plek met sociaal kapitaal of gewoon met geld. Als wij denken aan sociaal kapitaal dan zouden wij graag zien dat je actief voor ons posts maakt op social media , het liefst op Linkedin. En dan bij voorkeur een post over onze vergaderzalen en kantoorruimtes zodat wij deze ook weer lekker gevuld hebben.

Tag ons dan ook, zodat wij dat verder kunnen delen. We waarderen dit echt heel erg.

snelle wifi  werken & ontmoeten  koffie & thee

Hoe flexwerken werkt

Je boekt een werkplek op een moment* dat jou schikt via het Paspoort. Je komt naar onze locatie, checkt in via het systeem en zoekt een plekje op ons plein. Je zet je laptop klaar, pakt een kopje koffie en aan de slag! 

* op basis van beschikbaarheid houdt in dat wanneer er geen plekken beschikbaar zijn, je deze ook niet kunt reserveren. Daarom is het belangrijk altijd even vooraf te reserveren om niet voor verrassingen te komen staan!

IEDEREEN WIL VOORUIT, SEATS2MEET HELPT JE VERDER

Table of Contents