Seats2meet tilburg spoorzone fontys studenten startup festival

Fontys Startup Festival

14 februari: Fontys Student Startup Festival

Hét Fontys Student Startup Festival is een event voor studenten, studentondernemers én ondernemers en staat in het teken van ontmoeten, kennisdeling, netwerken en verbinden.

Dit jaar vindt het Fontys Student Startup Festival plaats op 14 februari 2019 in de LocHal – Spoorzone, Tilburg.

Het programma bestaat uit een mix van kennis, inspiratie, pitches en netwerken.Ondernemende studenten van verschillende opleidingen krijgen het podium om hun startup te pitchen. Er zijn interessante workshops voor zowel ondernemer als student, en er is een mogelijkheid tot een meet & greet met ondernemende studenten en ondernemers.

What’s in it for you?

Studenten krijgen de kans om te netwerken, samenwerkingen aan te gaan en een mentor of stageplek te zoeken. Ook ondernemers zijn op zoek naar expertise, ervaring, kennis, feedback, een frisse blik of een stagiaire. Het event is een mooie kans om met elkaar in contact te komen.

Meer informatie, het programma en aanmelden

 

Wil je zelf een evenement organiseren en van onze kanalen gebruik maken? Laat het ons weten!

Vanzelf deze berichten ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Meld je aan voor ons magazine

* indicates requireddeze onderwerpen spreken mij het meeste aan