14 september Concert

Capella Brabant en Two Horns and a Hammond verbinden sacrale melodieën met actuele geïmproviseerde muziek.
Frank Martin | Improvisaties Jazzmusici | Johan Sebastian Bach

“De Mis voor dubbelkoor a cappella van Frank Martin is zo weerloos, teder en uniek dat het zich maar lastig laat combineren. Capella Brabant kiest voor ‘contrapunt’, repertoire dat contrasteert waardoor het een het ander juist in het zonlicht plaatst. Capella Brabant en de Jazzmusici van Two Horns And A Hammond: Paul van Kemenade, Jeroen Doomernik en Carlo de Wijs, leveren – muzikaal, vakkundig en respectvol naar het origineel – kwetsbaar commentaar op de muziek van Martin en Bach.

Johann Sebastian Bach is de inspiratiebron voor álle musici. Met het koraal uit zijn Johannes-Passion wordt het concert gezamenlijk beklonken. De slotzin “Ich will dich preisen ewiglich!” krijgt hier een universele betekenis.”

Dichter Lucebert verwoordde het al eens:
“ALLES VAN WAARDE IS WEERLOOS”.

KAARTVERKOOP
Via: https://capellabrabant.nl/concerten/weerloos/
En aan de kassa van de concert-locatie vóór aanvang van het concert.
Entree: € 15,00

PARKEREN EN ROUTE
LocHal: www.seats2meettilburgspoorzone.nl/contact/

RONDLEIDING
Wethouder Berend de Vries, Bouwer van Verdienste 2019, leidt u persoonlijk rond in de veelvuldig onderscheiden LocHal. 
Voor de rondleiding in de LocHal op 14 september om 19u15 zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Geef u tijdig op via nanette.danckaarts@capellabrabant.nl

 


Vanzelf deze tips ontvangen?

Meld je aan en je zult als eerste weten bijvoorbeeld welke evenementen er georganiseerd worden. Daarbij ontvang je ook onze tips over het organiseren van een fijne vergadering of een geweldig evenement. Ons magazine verschijnt 10x per jaar in je mailbox. Heb je een leuk artikel wat je in onze nieuwsbrief zou willen plaatsen? Vraag hier meer informatie.

Meld je aan voor ons magazine

* indicates requireddeze onderwerpen spreken mij het meeste aan