Gezond, lekker en vers eten maakt jouw bezoek helemaal af!
We leggen je in de watten vanaf het moment dat je binnenkomt. We voeden je, zowel lichamelijk als mentaal. Zodat je ons volledig geïnspireerd weer verlaat.  

In de ochtend

Je kunt bij ons ontbijten of wat later starten met onbeperkt koffie de hele dag door. Onze koffiepunten buiten onze zalen houd de beweging erin. Tevens is de koffie dan ook supervers. Vraag ook naar onze lekkere Sweets2eat voor erbij!

Gedurende de middag

We hebben veel mogelijkheden voor lunchbuffetten met warme en koude gerechten. Met elke dag een heerlijk huisgemaakte vegetarische soep. Halverwege kun je nog een energizer of warme snack bestellen. En daarna heerlijk borrelen met hapjes.

’s Avonds

Heb je een bijeenkomst die ’s avonds plaatsvindt dan kun je een dinerbuffet of een 3- of 4- gangendiner bij boeken. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Alles wordt vers en inhouse gemaakt.

Een van de grootste ontwikkelingen in de Spoorzone is de vernieuwing en heropening van de LocHal. De hal waarin Seats2meet per 2018 is neergestreken, 2 enthousiaste ondernemers op zoek naar een partner in de horeca. Seats2meet heeft een mooie keuken in de aanbieding en vond in Smeer’m een passende, enthousiaste partij, niet te groot, niet te klein, met kennis en kunde in de keuken.

Deze samenwerking heeft al veel tevreden gezelschappen mogen ontvangen. In een prachtige en uiterst representatieve ruimte in combinatie met een lekkere maaltijd,: van ontbijt tot lunch, netwerkborrel tot 9 gangen diner, maakt het plaatje van elke bijeenkomst compleet.

Vergeet dus vooral niet jouw bezoek aan Seats2meet aan te vullen met het lekkers wat Smeer’m te bieden heeft.

training bij seats2meet Den Bosch in ruimte Station
training bij seats2meet Den Bosch in ruimte Station

Voorbeeld 3-gangendiner

Voorgerecht
Verrassing van vis. Een bord met diverse bereidingen van vis, met onder andere een sashimi van zalm & een gambakroketje
   OF
Carpaccio van rode biet, mouse van geitenkaas en rode ui, walnoten & een krokantje van biet (vega)

Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde eendenborst met een vijgen-port saus, seizoensgroenten, crazy pea & een puree van kastanje-aardappel
   OF
Parelcouscous met parmezaan en gevulde portebello met cambozola en pijnboompitten (vega)

Geserveerd met tafelsalade en aardappelpartjes

Nagerecht
Grand Dessert met een verrassing uit ons zoete assortiment
   OF
Kaasplankje met 4 verschillende soorten kaas, vijgenbrood, druiven, noten & een glaasje port

lunch bij Seats2meet Den Bosch