Catering

Een goed verzorgde bijeenkomst

Als je alles goed verzorgd wil hebben, dan ben je bij ons op de juiste plek. Een bijeenkomst wordt pas écht bijzonder als er lekker eten en drinken is. Uiteraard is er ook aandacht voor vegetariërs en allergieën .

In de ochtend

Je kunt bij ons ontbijten of wat later starten met onbeperkt koffie de hele dag door. Wij hebben koffiepunten buiten onze zalen, zodat er beweging is. Tevens is de koffie dan ook supervers. Vraag ook onze lekkere Sweets2meet erbij!

Gedurende de middag

We hebben heel veel mogelijkheden voor lunchbuffetten met warme en koude gerechten. Met elke dag een heerlijk huisgemaakte vegetarische soep. Halverwege kun je nog een energizer of warme snack bestellen. En daarna heerlijk borrelen met bijzondere hapjes.

's Avonds

Heb je een bijeenkomst die 's avonds plaatsvindt dan kun je een dinerbuffet of een gangendiner bij boeken. Vraag ons naar alle mogelijkheden. Alles wordt vers en inhouse gemaakt.

  • LocHal catering
  • LocHal catering
  • LocHal catering

Een van de grootste ontwikkelingen in de Spoorzone is de vernieuwing en heropening van de LocHal. De hal waarin Seats2meet per 2018 is neergestreken, 3 enthousiaste ondernemers op zoek naar een partner in de horeca. Seats2meet heeft een mooie keuken in de aanbieding en vond in Smeer'm een passende, enthousiaste partij, niet te groot, niet te klein, met kennis en kunde in de keuken.

Deze samenwerking heeft al veel tevreden gezelschappen mogen ontvangen. In een prachtige en uiterst representatieve ruimte in combinatie met een lekkere maaltijd,: van ontbijt tot lunch, netwerkborrel tot 9 gangen diner, maakt het plaatje van elke bijeenkomst compleet.

Vergeet dus vooral niet jouw bezoek aan Seats2meet aan te vullen met het lekkers wat Smeer’m te bieden heeft.

Image

Contact

LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg
mail ons 
of bel:  013 208 40 52

Image

Parkeren

Parkeren doe je het beste op P1 en P2 aan de Burgemeester Brokxlaan.
Let op: het is betaald parkeren. Lees meer over parkeren op de contactpagina

Image

Openbaar Vervoer

Station Tilburg Centraal: De Spoorzone is direct achter station Tilburg gelegen. Loop aan de achterzijde uit het station en sla direct rechtsaf. Het is ongeveer 3 minuten lopen tot je bij de LocHal bent.